Medische informatie

Download deze Medical Forms:

Medical.Appendix.WAKO-Medical-Form

Medical-Examination-WAKO-Questionnaire

WAKO-Release-of-Liability

Medische Informatie

Verplicht bij de WAKO is de Medical Examination Form. Een doktersverklaring die per deelnemer moet zijn ingevuld en ondertekend door een (huis)arts. Dit is een internationaal besluit van de WAKO ten behoeve van de veiligheid van de deelnemers.

Zoals ik eerder al heb gemaild is dit formulier voor de deelnemers te downloaden op de website van de YDO. Dit is niet verplicht voor deelnemers aan Forms, maar wel aanbevolen uiteraard!

Daarnaast dient elke deelnemer het  Release of  Liabilty formulier en het Medical Questionnaire formulier in te vullen en deze twee formulieren moeten per deelnemer op de dag zelf bij de registratie te worden ingeleverd. Ook deze formulieren zijn te downloaden op de website.

N.B. Zonder deze drie ondertekende formulieren kan niet worden deelgenomen aan het toernooi!!! Mocht een deelnemer geen kans hebben gehad om door zijn/haar huisarts het medische verklaring te laten invullen, dan is er een arts op de YDO die ter plaatse voor een vergoeding van 25 euro een medische keuring kan verrichten. Echter, om lange wachttijden/ rijen te voorkomen verzoeken wij iedereen ervoor te zorgen dat hij/ zij vooraf al het “papierwerk” in orde heeft.